MISS U BOY

Jag saknar dig a.r, jag har inte sett honom nånting här i umeå... varje natt utan honom e som en finne i röven. inte kul! saknar honom då, nu och föralltid! Min lilla prins, som jag vill kyssa precis som ´nanne sjunger! ser ni hur mycket jag vill ha honom här hos mig:


a.r is in my dreams!

hejsan alla gullrumpor!
inatt drömde jag om a.r det var en fantastisk dröm där han kom hem till mig och när jag öppnade dörren gav han mig en blöt kyss :D det var underbart och det bästa med drömmen är att jag brukar drömma sanna drömmar så nu vet jag att jag snart kommer få min kyss! :D <3<3<3 far till ume idag tills på fredag, hoppas och tror att a.r är där, om han är det blir det ett stort party inom mig, kommer alltså gå och se samma matcher som han, men kommer självklart inte titta på matchen utan på a.r!!! <3<3<3

ni får en gammal bild som jag har gjort på a.r! :D <3

VAR ÄR NI

VAR ÄR NI KÄRA BLOGGLÄSARE?????? COME BACK!!!!!!!!! I MISS YOU

pappa på burk

Kom på att jag ALDRIG vill tappa a.r så jag har en idé, jag ska sno hans sperma på burk och bli gravid så jag får en del av honom i mitt liv, ett barn, han kanske inte vill göra det på det naturliga sättet men jag vill! fick idén när jag såg The Switch! JAG ÄR BÄST NU DRAR JAG OCH HÄMTAR SPERMAN!


TOG FRAM MODET OCH VISAR HANS UNDERBARA; SEXIGA ANSIKTE! mmm det där leendet!

TROGNA LÄSARE

JAG HAR BESÖKSREKORD!!!! IDAG, NI ÄR TROGNA! TA ÅT ER AV DET! STOR PUSS I LJUMSKEN!


mys i hans soffa!!<3

gilla mig för jag gillar a.r!

ville bara säga att ni kan gilla mig på facebook!! ja alltså min andra profil där jag är dansare! skulle betyda massor för mig och mitt a.r hjärta!
här har ni adressen: http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Moa-Mellberg/14398797900302

ack för allt! stor, blöt puss på munnen/ M

föralltid är längre än evigheten!

Hallå!
har varit och sett på en fotbollsmatch ikv i blåsmark, ni kan ju gissa vem som var där!! blev alldeles varm inombords och har ingen aning om hur matchen slutade eftersom jag var för upptagen med att stirra, glo, dreggla, mysa, glutta ja alla ord du kan komma på!! vem kan de vara jag snackar om??????? det finns bara 1 svar, a.r såklart! <3<3<3<3
han gick omkring i sina grå snygga mjukisbyxor och mitt hjärta gjorde snurrvolter! återkommer när jag lugnat ner mig, är alldeles för uppspelt just nu eftersom jag inte har sett a.r på hela lovet irl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



EGOOO


Jag innan discot på psg. Vad tycker ni? Do you like?

Nanne FREAKIN' GRÖNWALL


nanne dansar på stan, så sjukt vacker!

här är den låten som påminner om a.r


dumma papparazziz

blev fotad på stan igår. ÅÅÅÅÅÅ JAG BLIR SÅ ARG. bara för att jag har en framgångsrik blogg betyder det inte att jag vill bli smygfotad. kom fram och be om en bild istället. Jag har också lite privatliv. bara för att jag är känd ska ni inte behöv<a ta sånna bilder på mig. nig för jag tycker den hr är ganska fin men ändå<!!!! BETÉ er



a.rforeverinmyheart/förbannad M

Dagens stil

STORT VILL HA! Jag och a.r på smekmånad.


FÖRLÅT ALLA TROGNA OCH OTROGNA LÄSARE

förlåt alla läsare, jag har varit upptagen av att tänka på a.r och a.e, har ingen aning om vem jag ska välja! men nu är det klart! JAG TAR BÅDA!  TVÅ BOYS I EN SMÄLL! 1 månad och 2 veckor sen jag blogga sist. FÖRLÅT. Dessutom tror jag jag nästan gått och blivit lesbisk. JAG DRAR TILL UMEÅ IMORGON FÖR ATT SPANA IN NYA KILLAR, JAG TROR A.R ska dit!


mmmmmmmmmmmmmMOA

RSS 2.0